aazz11

Hvis du bor i København eller en af de andre større byer i Danmark, så kender du helt sikkert den stressende fornemmelse, der nogle gange opstår i byen. Masser af mennesker, der alle har travlt og skal nå tusind ting hver dag. Måske du endda selv lever et liv i overhalingsbanen, hvor alting kun kan gå for langsomt, og hvor kalenderen bugner af ting og sager, der alle skal nås på den halve tid?

I så fald kan det være fantastisk befriende en gang imellem at tage en afstikker væk for dagligdagens stress og jag, og få sig noget frisk luft og lidt pusterum. Bornholm er det perfekte sted til dette. Ordet stress eksisterer knap nok på Bornholm, hvor der oftest er tid til det hele, og hvor folk husker at nyde livet i fulde drag.

Vandresti

Tag en weekend på Bornholm

En forlænget weekend eller bare et par dage er nok til fuldstændig at komme ned i gear og lade batterierne op. Derfor er et par dage på vores smukke klippeø det perfekte sted til at få lidt frisk luft og stresse helt af. Bornholm byder nemlig ud over fantastisk natur og smukke bygninger også på tonsvis af overdådige vandreruter rundt på øen. Det eneste, du behøver, er at pakke dine vandreting og smide en rygsæk på ryggen, og så er du klar til at indtage Bornholms smukke natur. 

Det er fuldstændig ligegyldig, om du er rutineret i vandrestøvlerne, eller om du først lige er begyndt at vandre. På Bornholm er der ruter for alle niveauer, og her handler det i allerhøjeste grad om at nyde naturen og den friske luft, der blæser over klippeøen.

I og med at Bornholm har så mange besøgende turister, hvor mange af dem tager på vandreture, så har flere steder på øen også specialiseret sig i trekkere. Det vil sige, at du på Bornholm får de bedste omgivelser og de bedste forudsætninger for at få den bedste vandretur, hvor du selv bestemmer længde og sværhedsgrad på din tur. 

vandresti i Sydsverige

Andre steder at vandre end Bornholm

Har du efterhånden travet Bornholms smukke natur tynd af flere omgange og søger nye steder at trekke, så kan det sydsvenske byde på meget af det samme som Bornholm. Store dele af Skåne området er fyldt med vandrestier, der byder på fantastisk natur. Har du mod på en lidt hårdere tur, kan du sagtens planlægge en vandretur, der indeholder højdemeter og giver en anderledes udfordring end f.eks. Bornholm kan byde på. 

Derudover er der garanti for, at du i Sverige vil opleve flotte områder med søer og skovområder. Før du tager afsted er det dog vigtigt, at du planlægger din tur i grove træk og sætter dig ind i, hvordan vandreområdet er sammensat. Hvis du søger rejsetips og gode rejseideer, så kan du altid med fordel finde hjemmesider, der deler erfaringer og rejsetips fra rejser og ture, så du kan planlægge din egen tur helt perfekt. Om du planlægger at tage på vandretur til Bornholm, Skåne, eller et helt tredje sted, så kan du altid finde masser af gode råd til din trekking tur lige her på vores hjemmeside.