aazz11

Har du en bolig på Bornholm, som du ikke bruger så meget, er der ingen grund til at sælge den. Der er nemlig en anden mulighed, du bør overveje først. Af og til kan det være muligt at låne eller leje sin bolig til andre. Det er noget, som kan give dig rigtig mange penge. 

Og har du alligevel en bolig, som du aldrig bruger kan det være en oplagt idé. For helt uden at du selv behøver at bruge din bolig kan du tjene penge på den. Bor du ikke selv på Bornholm, er det selvfølgelig klart, at du har nogle, der kan hjælpe dig med projektet. 

Det er nemlig vigtigt, at man har en lokal kontaktperson, hvis man lejer sin bolig ud. Så kan lejerne altid få fat i personen og få svar på spørgsmål. Det vil gøre, at man generelt kan leve i større sikkerhed, da man slet ikke behøver at tage sig af dette. 

Dog vil denne kontaktperson også skulle have nogle penge for arbejdet. Overvej et sikkert og stort lån og brug pengene på at betale din kontaktperson. 

Hytte ud til vand

Besøg også boligen af og til selv

Udlejer du din bolig størstedelen af året kan det være, at du helt glemmer, hvor dejligt det er at tage til Bornholm af og til. Det er en skam, for det er en skøn ø, og det gælder især om sommeren. Er der en uge, hvor du ikke har nogen lejere kan du overveje at flytte til øen og bruge noget tid i sommerhuset. Så kan du også undersøge, om der er ting, som mangler eller noget, der skal repareres. Det er kun dig, der kan undersøge dette, da det er dit sommerhus, som du derfor kender bedst. 

Selv at bo i sommerhuset af og til er med til at gøre, at du holder fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker. Så kan du også overdrage nøglen til de næste, som skal flytte ind. Du kan på den måde sørge for, at de får den helt rigtige behandling, som vil gøre, at de måske kommer igen. 

veninderejse

Find flere boliger på Bornholm og lej dem ud

Mange finder ud af, at det er en rigtig stor succes at kunne udleje sin bolig på Bornholm til andre, der har brug for det. De finder ud af, at man faktisk kan tjene mange penge på det og derfor kan man overveje at investere i andre boliger. Så kan man udleje flere boliger på samme tid. Det kan ende med at blive en meget indbringende forretning. 

Man kan med pengene fra projektet slappe meget af derhjemme, mens der er andre, som betaler penge for at bo i ens bolig, og det kan man i høj grad nyde. For hvis man alligevel skal leje sin bolig ud, kan man lige så godt få noget ud af det. Og får man tilmed mange penge ud af det, bliver det en god forretning. 

Sørg også for at have en god hjemmeside, da det meget ofte er den bedste måde, hvorpå folk kan finde en. Det er også vigtigt, at man er på flere forskellige hjemmesider, hvor alle lejeboliger i hele landet er samlet.