aazz11

At tage på ferie på Bornholm er en god ide. Det er nemlig en del af Danmark, som ikke ligner andre steder i landet, og den lille ø gemmer på mange spændende oplevelser. 

Læs her om tre ting du skal huske at pakke med i rygsækken til din tur ud det østligste punkt i Danmark. 

Bog

En god bog

Vejret i Danmark er lunefuldt og det er aldrig til at regne med hvad det er man får. Det er derfor en god ide altid lige at hive en stak blade eller en god tyk bog med sig i tilfælde af, at man bliver spærret inde bag en mur af regn. 

Forhåbentlig kommer det ikke til at stå ned i stænger på din ferie, men det er godt nok at være forberedt. 

En guide til Bornholm

Bornholm er en spændende ø at tage til og besøge. Man kan sagtens gå ind til den med lukkede øje og åbent sind og se, hvad det er for nogle oplevelser man får ud af det. Men hvis du godt kan lide at have en nogenlunde retning eller program for, hvad du laver på en ferie, så er det bedst lige hive en guidebog med dig. 

Gennem en guidebog kan du finde ud af en masse gode detaljer og historie bag denne lille men meget kendte danske ø. Det kan gøre din tur meget bedre. 

Et godt filmkamera

Man kan godt tage flotte billeder af verdenen omkring sig på sin mobil i dag. Men det slår nu ikke ens flotte videokamera. 

Hvis du er rigtig naturelsker og ser frem til at kunne tage en masse flotte billeder af de smukke omgivelser på Bornholm, så bør du hive et fotokamera med. På den måde kan du virkelig opfange naturens skønhed på øen og få dig nogle flotte billeder.

kamera

Noget andet du har brug for?

Er der nogle andre ting du har brug for til din rejse?

Alt efter hvilken slags ferie på Bornholm du stiler efter, så er der sikkert en hel del ting, som du gerne vil tage med dig. Og hvis du skal ud og købe tingene fra nyt, så kan det godt gå hen og blive lidt dyrt til sidst. 

Klik her for at se hvornår det er en god ide at købe disse ting ind, så du udnytter nogle gode tilbud – og så din ferie til Bornholm ikke ender med helt at ruinere dig.