aazz11

Går i og planlægger årets sommerferie, eller måske en efterårstur inden vinteren banker på døren? I det tilfælde så er Bornholm helt sikkert noget for jer. På Bornholm finder man virkelig en charme og en østemning, som ikke findes andre steder i landet. Måske handler det om øens geografiske placering, eller måske har det bare noget at gøre med, at når man befinder sig på en ø, så er undskyldningerne for at slappe af nærmest allestedsnærværende.

Oplev Østersøens perle

På Bornholm har man det rart. Der er et væld af spændende oplevelser for både voksne og børn. Her er tempoet roligt og der er tid til at få det hele med, når man for eksempel går en tur på Allinge havn, nyder en is i Gudhjem, eller når man cykler rundt på øen i et behageligt tempo. Her kommer man som familie, eller som venner, virkelig ned i gear, så man kan nyde stedet og hinandens selskab. Østersøens perle er virkelig en dækkende betegnelse for øen, som hvert år lokker med oplevelser af forskellig karakter, alle dog med en god portion charme og autentisitet til fælles.

kyst

En lang række oplevelser for hele familien

Der findes virkelig et væld af oplevelser for hele familien på Bornholm. Her kan i gå på opdagelse i smukke byer, betagende natur, gammel historie og overtro. Der venter et nyt eventyr rundt om hvert eneste hjørne. Fantasien kan få frit spil og ungerne er garanteret underholdt, når snakken kan falde på tempelriddere, trolde, mystiske ekko i ekkodalen og smukke sommerfugle i sommerfugleparken. Læs mere om seværdigheder på Bornholm her hos Travel-Guides.dk

Bornholm er muligheden for skønne vandreture

Er man typerne som nyder skønne vandreture, så er Bornholm det oplagte sted at besøge. Over alt på øen finder man ruter, som både vil udfordre, men også betage. Vandreturen rundt om hammerknuden er selvfølgelig et must for alle, der elsker at vandre og som besøger øen. Men også steder som Due odde og paradisbakkerne er oplagte steder at tage hen, hvis man elsker den åbne natur og en god vandretur. Særligt sidstnævnte, byder på forskellige vandreruter og god plads til ro og oplevelser i naturen.

rundkirke

De bornholmske specialiteter

Er man på Bornholm på ferie, kan man ikke snige sig uden om de lækkerier, som øen tilbyder sine gæster. Her er det særlig relevant at nævne de røgede fisk, som øens mange røgerier sælger friskrøgede fra egne røgovne. Nogle steder vil man opleve, at røgerierne fungerer som restauranter, hvor retten Sol over Gudhjem med garanti sælges. Gå ikke glip af en røget sild på rugbrød med rå løg og æggeblomme. Det smager helt fantastisk. Der til hører selvfølgelig en kold Svaneke øl, som virkelig smager af det den skal – sol, ferie og gode stunder.