aazz11

Bornholm er den perfekte feriedestination i Danmark, hvis man gerne vil have en aktiv og hyggelig ferie. Har man en hund, kan man sagtens tage den med. Bornholm er nemlig også en hundevenlig destination. Din hun vil sikkert nyde at være med på en aktiv ferie, hvor i kan gå lange ture i den flotte natur.

Tager man sin hund med på ferie på Bornholm, er der nogle ting, som er en god idé at medbringe – for din og din hunds skyld. Læs med her, og find ud af hvad du skal være opmærksom på, og hvilke ting, du bør tage med til din hund, når I sammen er på ø-ferie.

Planlæg hjemmefra – og pak derefter

For at gøre ferien med din hund så let og god som overhovedet muligt, er det en god idé at planlægge hvad du vil lave på din ferie i god tid, før du tager afsted. Når du ved hvad du vil bruge din ferie på, bliver det meget nemmere at træffe en beslutning om, hvilke ting du vil medbringe.

hund_ferie_skov

Måske vil du gerne ud og vandre på din ferie på Bornholm. Det kan også godt være at du planlægger at cykle eller løbe øen rundt. En tredje ting som du kunne planlægge at gøre på Bornholm, er at holde noget klassisk afslapningsferie i for eksempel en hytte.

En hund kan selvfølgelig godt medbringes til alle disse aktiviteter, men hvilke ting du bør medbringe til din hund, afhænger selvfølgelig af hvad I ender med at lave på selve ferien. Pak derfor ting til din hund alt efter hvad i skal lave på ferien.

Den gode hundeferie

Din hund vil sikkert være med på både spas og løjer på jeres ferie. Hunde er som regel glade og spændte når deres mennesker også er det, så du kan godt forvente at have en glad hund med på din ferie.

For at det bliver en rigtig god ferie for din hund, er der nogle ting, som det er en god idé at du medbringer lige meget hvad. Din hund skal selvfølgelig have noget at spise på ferien, så medbring den rette mængde af dens egen hundemad.

hund_ferie_skov

Du kan eventuelt pakke lidt mere end hvad nødvendigt er, i tilfælde af at der sker noget uforudset. Hunden skal også have noget vand at drikke, og til det kan det være en god idé at medbringe dens vandskål.

En tredje ting der er godt at medbringe på ferien, er hundens kurv – eller bare hundens tæppe, hvis ikke det kan lade sig gøre at medbringe kurven – så den har et sted at sove. Og til sidst, men ikke mindst: Noget sjovt og underholdende hundelegetøj, som hunden kan hygge sig med.