aazz11

Som studerende kan det sommetider føles helt uoverskueligt, hvor og hvad man skal gøre på budget i forhold til årets sommerferie. Det koster en formue at drage syd på og det bliver hurtigt kedeligt at holde ferie i mor og fars baghave eller inde i en lille lejlighed eller på kollegieværelset. Heldigvis behøver din sommerferie hverken koste dig en masse penge eller være en lang og besværlig rejse. I Danmark er vi nemlig så heldige at vi har Bornholm. Her kommer du til noget radikalt andet, end alt de vi kender på fastlands Danmark. Her gælder stadig de samme studierabatter som i det øvrige af landet og her kan du nyde sommeren med store og små oplevelser.

Ferie med studierabat

Det er super smart at tage på ferie i Danmark og drage fordel af alle de studierabatter og gratis oplevelser du kan få ved at fremvise dit studiekort. Faktisk er det de færreste, som er klar over alle de rabatter og arrangementer, din status som studerende giver dig adgang til. Vil du gerne et smut til Bornholm i sommerferien eller nyde godt af de mange rabatter og tilbud, du som studerende er berettiget til? – Så klik dig videre her og læs om dine muligheder for gode studierabatter.

Gratis glæder på Bornholm

Ud over det væld af gode rabatter og gratis arrangementer for den studerende i hele sommerperioden, så byder Bornholm også på en masse gratis oplevelser. Her er naturen i højsædet og du har rig mulighed for at opleve i massevis. Er vejret strålende på solskinsøen, så er det oplagt at tage på en af de mange skønne badestrande, som findes på Bornholm. Due Odde minder nærmest om ren tropeø, når du besøger stranden en varm sommerdag. Her er der kilometervis af hvidt sand og smukt blågrønt hav. Det perfekte sted til en dag på stranden. Er du mere til kulturelle oplevelser på øen, så besøg for eksempel Hammers hus slotsruiner og gå turen rundt om Hammerknuden. Her har du virkelig mulighed for at få rørt benene og få nogle fede oplevelser. Det er for eksempel også muligt at bade i den smukke Opalsø, som også ligger på den nordligste spids af Bornholm.

Ferie på cykel

Bornholm er det oplagte sted at besøge med sin cykel som transportmiddel. Tag derfor cyklen med ombord på bornholmerfærgen og bevæg dig rundt på øen imellem de hyggelige byer, som ligger spredt ud over Bornholm. Det er super gode cykelstier og et overkommeligt terræn, når du bevæger dig rundt på cykel. Samtidig er din transport både økonomisk og grøn, bedre bliver det faktisk ikke.

is

Smukke overnatningssteder med telt

Tager du cyklen rundt på Bornholm, er det oplagt at bruge teltet som primært overnatningssted. Hele vejen rundt om øen ligger der hyggelige camping- og teltpladser med de mest fantastiske udsigter. Det er noget helt særligt at sidde med bål foran teltet og nyde solnedgangen ned i Østersøen.

Spis dig mæt i fisk og krøllebølleis

Ud over de mange kulturelle oplevelser og naturskønne steder på øen, så er Bornholm også kendt for sine kulinariske specialiteter. Derfor er der blandt andet ikke den fiskerby på øen, som ikke har et lille røgeri, hvor fra du kan hente friskrøgede fisk. Du har også mulighed for at besøge fiskerne på havnen og købe dine fisk friske. En helt særlig delikatesse på Bornholm er retten Sol over Gudhjem. Her får du en røget sild, æggeblomme, rå løg og rugbrød. Med en kold øl fra Svaneke bryghus, så kan det nærmest ikke blive bedre på Bornholm. Smag også de berømte krøllebølleis, – kæmpe gammeldags isvafler, flødebolle, guf og den slags bornholmske is, som du lige står og lyster i sommervarmen.

solskins'