aazz11

Dette indhold er sponsoreret

 

Noget af det skønneste ved klimaet i Danmark er, at vi får lov til at opleve alle årstider. Sommerens varme, efterårets faldne blade, vinterens kulde og sne samt forårets lys. Selvom der er noget særligt ved hver af disse tider på året, så er vi bare nogen, som elsker solens stråler og sommerens varme året rundt. For at opleve dette i de regnfulde og kolde måneder er det dog nødvendigt at rejse uden for Danmarks grænser. Her kommer tre bud på, hvor du kan rejse hen, hvis du savner solen i de kolde måneder. 

Det antikke Grækenland

Grækenland er et godt bud på en destination i efterårsmånederne. Her er der fortsat varme og rart, på trods af at der ikke er højsæson. Ved at rejse uden for de normale feriemåneder har du mulighed for at opleve et mere autentisk Grækenland. Landet er især kendt for sin antikke historie, ruiner, smukke natur og det overdådige græske køkken. Grækenland er både for dem, som ønsker en traditionel badeferie, og dem, som elsker at udforske kultur og seværdigheder. Her kan du få et overblik over rejser til Grækenland

De smukke Kanariske Øer 

En anden fantastisk destination er de Kanariske Øer. Her er du garanteret varme og dage fuld af solskin i både efterårs- og vintermånederne. De Kanariske Øer ligger helt nede på siden af Afrikas kyst, så du kan nærmest ikke komme mere sydpå inden for Europas grænser. Øerne er oplagte til bade- og strandferie, men der er også noget for dem, der ønsker at være aktive. Mange af de Kanariske Øer har vulkaner, hvor du kan komme med på vulkanvandring, som er en fantastisk oplevelse for dem med ild i sjælen. Her er også mulighed for traditionel spansk tapas med lækker vin til . 

Egypten: Et land fyldt med historie

Det mest solsikre valg til rejsemål i de kolde måneder er det afrikanske land, Egypten. Her skinner solen året rundt, og du er garanteret godt vejr i din ferie. Egypten er kendt for sit krystalklare hav, hvor der er rig mulighed for at bade eller dykke, hvis man vil prøve kræfter med det. Landet er ligeledes fyldt med ældgammel historier om tidligere faraoer og selvfølgelig de velkendte vidundere: Pyramiderne. Egypten er derfor en destination for alle, der elsker sol, sandstrande, blåt vand og historie.