aazz11

Her kan du læse, hvordan du kan komme til solskinsøen, uden at det skaber for mange komplikationer. 

Bornholm er en ø, der er ualmindeligt smuk. Det er en ø, der i mange danskeres øjne ikke rigtigt kan sammenlignes med resten af Danmark. Dels ligger den 135 kilometer fra resten af det forbundne Danmark i fugleflugtsafstand, hvor der her menes Sjælland, Amager, Fyn, Lolland Falster, Jylland og så videre. Der er altså tale om en ø, som er isoleret fra resten af Danmark, og som faktisk ligger tættere på både Tyskland, Polen og ikke mindst Sverige, som i fugleflugtsafstand er tættest på Bornholm. 

Mønter

En historisk vigtig ø og strategisk velplaceret

Det gør også, at Bornholm rent historisk har været en meget vigtig ø militærstrategisk. Det har medført, at under Den Kolde Krig var det et krav fra Sovjetunionen, at der ikke måtte være udenlandske tropper på den danske ø. Hvis der var det, ville det for russerne være en de facto krigserklæring. Det skal ses i lyset af Bornholms placering tæt på dels Østtyskland og Polen, der begge var marionetstater for Sovjetunionen. Læg dertil også, at Bornholm kun er 305 kilometer i fugleflugtsafstand fra Kaliningrad, der dengang var en del af Sovjetunionen, og som i dag er en del af Den Russiske Føderation, og du har en ø, som i en historisk kontekst var placeret et afgørende sted under Den Kolde Krig. 

Besøg Bornholm

Foruden det militærstrategiske og placeringen af Bornholm rent geografisk er Bornholm en ø, der er ualmindeligt smuk. Du kan se et væld af klipper, flotte og hyggelige byer, flotte bakker og meget mere. Der er rigtig meget at se og mærke, når du er på Bornholm, der har en dialekt, som er helt uovertruffen. Det er i sig selv også en turistattraktion. Livet på Bornholm er meget lokalt forankret, og det er en spændende oplevelse i sig selv. 

Sedler

Lån penge til at besøge Bornholm

Du kan hurtigt komme til Bornholm, hvis du tager et fordelagtigt lån for at komme dertil. Du kan lave en sammenligning af privatlån her. Der er mange muligheder, når det kommer til at finde et lån, der kan sende dig til Bornholm. Det kræver bare, at du er villig til at lede. Det er vigtigt, at du husker, at det er en god ide at sammenligne lånene. Det kan i sidste ende spare dig for mange penge.