aazz11

Trænger du til lidt kvalitetstid og måske lidt alene tid med kæresten, så kan Bornholm være den perfekte destination til et romantisk getaway. Bornholm har nemlig en utrolig smuk natur, en masse romantiske oplevelser, samt en lang række overnatningssteder hvor der faktisk kun er adgang for voksne.

Så skal weekenden stå i kærlighedens tegn, så læs med her og se hvad du skal have styr på inden i tager afsted.

Planlæg turen

En weekend kan ret hurtigt gå, så for at få mest muligt ud af tiden så er det en god ide at planlægge og booke i forvejen:

  • Hvordan kommer I derover?
  • Hvor skal I overnatte?
  • Skal I se noget bestemt?
  • Skal der bestilles billetter eller bookes tider i forvejen?

Der er meget individuelt hvad du og din kæreste syntes er romantisk, mens nogen er til en gåtur på stranden, et par timer i en lækker spa eller noget helt andet, så kan det også være at en tur i biografen eller det at komme ud og se på kunst er meget mere jer.

Hvis det er muligt kan det være en god ide at betale i forvejen, for det er aldrig rigtig romantisk at skulle stå med dankortet fremme på en kæresteweekend.

Husk at sørge for kæresten har tid

Hvis du vælger at overraske din kæreste med en romantisk weekendtur, er det ret essentielt at han rent faktisk har tid til at tage med. Der bliver ikke meget romantik hvis han skal arbejde hele weekenden, eller du ender med at stå og holde dig selv i hånden i ekkodalen.

Fortæl ham evt. at i skal noget, og hvor meget tid han skal sætte af til det, uden at fortælle ham hvad i skal. Kender du hans chef, familie og omgangskreds er det selvfølgelig også muligt at gå gennem dem.

Er du selv klar?

En romantisk weekend handler om dig og din kæreste, og om at i har tid sammen. Derfor går det selvfølgelig ikke at du skal bruge timevis på turen for at gøre dig klar. Sørg for at være klar hjemmefra. Pak det tøj du gerne vil have på i forvejen, så du ikke skal bruge tid på at vælge i weekenden.

Din kæreste vil helt sikkert også elske at komme på tur med dig hvis du i forvejen har gjort lidt ud af dig selv. Sving evt. forbi en der kan ordne dine negle, få en voksbehandling og overvej evt. at få ordnet hår. Premium extensions Århus er eksperter i extensions og virkelig et besøg værd.