aazz11

Hver år tager mange tusind danskere til Bornholm, og den smukke klippeø har masser af byde på. En ting I ikke skal snyder jer selv for, er det underholdende og lærerige Bornholms Middelaldercenter.

Det er næsten som at træde ind i Games of Thrones. Der er altid en masse at opleve, og i løbet af sommeren er der ekstra mange events, hvor du blandt andet kan opleve dramatiske opførelser af slag, og smage på lækker mad fra Middelalderen.

Gå på opdagelse i middelalderen

Bornholms Middelaldercenter ligger flot placeret i Østerlars, omkring en halv kilometer fra Østerlars Rundkirke.

Middelaldercenter giver store oplevelser for voksne såvel som børn, og det er som at træde ind I den mørke middelalder når man besøger centret.

Der er altid mange aktiviteter irgang på centret, og her kan børnene opleve børnedage, rollespil, runejagt kanonaffyring og meget mere.

Der er også sjove konkurrencer, og det er ligesom på denne side, er der mulighed for at vind penge.

Der er også værksteder, så man selv kan få lov til at lave mad, eller smede som man gjorde det middelalderen.

Som at være med i Game of Thrones

Det er lykkedes Bornholms Middelaldercenter at skabe en imponerende fæstning, som det har taget to år at bygge. Og når man ser den, føler man sig hensat til Game of Thrones. Fæstningen består af to kæmpe port tårne og en gang der går rundt om hele gården. I midten af fæstningen, er der placeret et 10 meter højt tårn. Herfra er der en fantastisk udsig. Herfra har man således udsigt over store dele af Bornholm, om man kan se Gudhjems kystlinje

Turister fra hele verden besøger Middelaldercenter

Når man besøger Middelaldercenter i ferien bliver man overrasket over hvor mange turister der er fra hele verden. Særligt fra Tyskland ligger mange vejen forbi, og de skal ikke bekymre sig om Bundesligaen der holder pause.

Kom til Middelaldermarked

Fra den fra 18. – 30. juli kan man komme til middelaldermarked dagligt hver dag fra 10.00 til 17.00. Her kommer handlende langs vej fra, for at sælge deres varer. Her kan se også se hvordan smeden hamrer, og hvordan man lavede mad dengang,

Der er også gøglere der underholder med gøglerier, og jonglerer med fakler.