aazz11

Aktiv ferie er et hit og på Bornholm har du rig mulighed for at opfylde dine ønsker omkring en ferie med aktion og adrenalin. Øen har det hele i forhold til at opfylde de behov og krav, som du stiller til en destination, hvor det at være aktiv er det vigtigste.

Du finder her både gode cykelruter, krævende vandreture, stejle klipper, dybe søer, skov, strand, hav og meget mere. Læs her om alle de gode muligheder du og familien eller vennerne har for at komme på en aktiv ferie til Østersøens perle, Bornholm.

Vandreruter rundt på hele øen

På øen finder du et væld af gode muligheder for at komme rundt til fods. Faktisk er der ikke det sted på Bornholm, som ikke egner sig til at se til fods. Særligt skal fremhæves den smukke tur rundt om hammerknuden, hvor himmel og hav mødes og hvor skarpe klipper rager op fra Østersøens mørke vand. På ruten kommer du forbi det for øen ikoniske Hammershus og du får rig mulighed for at udforske det gamle Bornholms uhyggelige fortid, som krigsfæstning og fængsel for en kongedatter.

Golftur til Bornholm

På øen finder du tre smukke golfbaner, som med garanti vil kunne danne godt grundlag for mange timers fornøjelser på greenen. Naturen omkring alle tre golfklubber er smuk og du får ved lejligheden rig mulighed for at nyde de smukke rammer.

Skyd til måls med luftgevær

Er man til det mere aktion prægede, så kan man på Bornholm også bestemme sig for at prøve kræfter med at skyde til måls med luftgevær. Her handler det om at prøve kræfter med øjets præcision og samtidig tænke vind og vejr ind i ligningen. Du kan her læse mere om luftgevær.

Tag mountainbiken rundt på hele øen

Øen er fantastisk at opleve på cykel. Ikke nok med at du kan cykle hele øen rundt på en rimelig overkommelig måde, så kan du også udforske både skov og klipper på mountainbike. Oplev den koncentration og det adrenalin, som strømmer igennem kroppen, når du i fuld fart drøner igennem Bornholms barske natur og krævende terræn. Det handler her om at holde tungen lige i munden og at sætte pris på høj puls og store naturoplevelser.

Bornholm er mere end friluftsliv – her nyder du livet

Bornholm kan til fulde dække et hvert behov for aktion og adrenalin på din ferie med vennerne eller med familien. Samtidig er øen også garanti for hygge og nærhed. Her finder du blandt andet en masse smukke byer fordelt over hele øen, med hver sin charme og karakter. Det er ikke uden grund, at man kalder Bornholm for Østersøens perle. Du vil med garanti opleve, at den charme som øen er sikker leverandør på, vil smitte af og gøre dig ganske afhængig af stedet.

Spis dig igennem Bornholms lækkerier

Ud over de charmerende byer og de gode muligheder for at finde sit adrenalinkick, så får du på Bornholm usædvanligt mange lækkerier serveret på tallerkenen. Prøv for eksempel sol over Gudhjem. En røget sild på rugbrød, med æggeblomme og lidt grønt. Der til bør du nyde en snaps og en af Svaneke bryggeriets lækre øl. I det hele taget er Bornholm et fantastisk sted at lede efter de gode røgede fisk. Hver by har sit lille røgeri og du kan til tider dufte den intense duft, som breder sig fra røgeriets skorsten og ud over byen.

Bornholm_ferie_

Glem ikke lidt sightseeing

Når du besøger Bornholm, så finder du en masse spændende destinationer og seværdigheder. Rundkirken Østerlars er et besøg værd og historien om kirkens tilknytning til tempelridderne er spændende at dykke ned i. Ellers er rokkestenen, Johns kapel, ekkodalen og Dueodde alle spændende steder at besøge, når man er turist på Bornholm og gerne vil se lidt af det, som øen har at byde på.