aazz11

Bornholm er et skønt sted at tage til. Man behøver slet ikke at tage så langt væk på ferie, hvis man gerne vil opleve noget lidt nyt og pæn natur. Og på Bornholm er der begge dele. 

Læs med her og se tre tips til hvordan du rigtig kan komme til at nyde din tur til denne smukke danske ø.

vandretur

Find de gode vandresteder

Hvis du er rigtig glad for natur, så er Bornholm det helt ideelle sted at tage hen. Her kan du finde masser af skøn natur at vandre rundt i. Der er noget for enhver smag og kan føles som en helt ny oplevelse og som om man er i et helt andet land, fordi naturen er så ulig den man normalt ser i resten af landet. 

Prøv derfor at pakke de gode travesko med og print eventuelt et kort ud over de mange gode vandresteder på øen. På den måde skal du nok få tiden til at gå – og samtidig få dig lidt god motion. 

Søg ind mod byerne 

Byerne på Bornholm er måske ikke så store igen, men de indeholder en helt særlig charme. De kan være meget hyggelige at tage ind til og bruge et par dage på. og hvis vejret arter sig pænt, hvilket det har fået for vane at gøre i den danske sommertid, så kan man også sagtens sidde og hænge på en fortovscafe. 

Slå op hjemmefra og se hvad det er for ting i byerne på Bornholm man bare må og skal se. Eller lad det eventuelt være en overraskelse hvis du godt kan lide at tage på eventyr, hvor du ikke rigtig kan forvente dig hvad der kommer til at ske den dag. Det kan skam være meget spændende også.

cafe

Husk bogen og computeren

Nok er vejret begyndt at arte sig pænt i sommertid her i Danmark – men vi skal heller ikke gå hen og blive for optimistiske. Det er trods alt Danmark vi bor i og regnen kan stadig komme væltende. 

Husk derfor endelig en god bog eller computeren, så du altid har lidt underholdning ved hånden. Computeren er især god fordi du dermed altid kan underholde dig med nogle kattevideoer, en god film eller eventuelt porno, hvis humøret skulle blive til det.