aazz11

Har du en virksomhed på Bornholm, og synes du, at det er svært at ramme kunder med din markedsføring, da der er så mange turister på øen hvert år? Så har du mulighed for at gøre noget ekstra med din markedsføring og målrette den lige præcis den målgruppe, du gerne vil ramme. Det kan være, at du er helt sikker på, hvem din målgruppe er, og så er det bare med at ramme dem med din markedsføring.

Hvis din målgruppe primært er på Bornholm, så kan du også gøre fysisk markedsføring, men hvis du har kunder, der ikke bor på Bornholm, så er online markedsføring din bedste ven. Der er så mange ting, du kan gøre for at ramme lige præcis din målgruppe, men det handler om at være kreativ og om at gøre noget for at fange din målgruppes opmærksomhed online. 

sociale medier

Ram norske kunder med linkbuilding

Er din primære målgruppe de nordmænd, der kommer på besøg hvert år? Hvorfor ikke gøre dig selv opmærksom hos dem, allerede inden de besøger Bornholm? Nå norske kunder med linkbuilding og mærk en kæmpe forskel i din forretning. Du vil ikke blot få flere besøgende på din hjemmeside, men du vil også få mange flere salg. 

Det handler bare om, at du finder ud af, hvad der fungerer for din virksomhed, og hvad din målgruppe reagerer på. Det handler hele tiden om at optimere og gøre din online markedsføring endnu bedre, så du kan ramme endnu flere fra din målgruppe. 

E-mail marketing

Online markedsføring er vejen frem for at nå alle turisterne

Hvis du synes, at det er svært at få kunder til at handle hos dig, så er online markedsføring din nye bedste ven. Du kan ramme alle turisterne, der besøger Bornholm om sommeren, og du kan gøre opmærksom på dig selv, allerede inden de kommer til Bornholm. Det handler om, at du skal have en god hjemmeside og have fokus på SEO og linkbuilding, så du kan rangere højt på google. 

Derudover er det vigtigt med en god tilstedeværelse på de sociale medier, så folk kan se, hvorfor de skal handle hos dig. Det er vigtigt, at du inspirerer dine kunder og giver dem noget ekstra i form af inspiration eller ekstra godt service. Lær din målgruppe bedre at kende og find ud af, hvad der gør dem glade. Jo mere du gør for de kunder, jo flere nye kunder tiltrækker du.