aazz11

At opleve naturen har aldrig været så vigtigt, som det er lige nu. Vi er nemlig alle sammen med til at gøre grimme ting ved naturen, som kan mærkes. Det er noget, som vi alle kan mærke konsekvenserne af. Samtlige forskere er efterhånden meget enige om, at der skal gøres noget. Sidder man i en lejlighed i byen kan det være svært at forestille sig træernes raslen, søens bølgelyd og fuglepip. Det skyldes, at man er langt fra naturen. Det kan være en ide at tage ud i naturen og nyde den i nogle dage. Man kan tage sin partner med da det også kan være en skøn måde at lære hinanden at kende på lidt bedre.

Bjerglandskab

Få penge til den store tur

Mange bliver overraskede over hvor billigt det kan være at flyve langt væk. Det koster af og til ikke mere end et par hundrede kroner at flyve meget langt væk. Derfor er der mange der gør det, udelukkende fordi, at det ikke koster mange penge. Her bør man dog også tage noget ansvar og tænke sig om. For det kan godt betale sig at give nogle ekstra penge for at tage afsted. Man kan tage til et naboland, som har smuk natur og det kan ende med at koste flere penge end hvis man flyver i mange timer. 

Man bør altid finde et smukt natursted, som kan bevise, at de behandler naturen med respekt. For kun på den måde kan du være sikker på, at naturen får det godt. Det er noget, som af og til vil koste lidt ekstra penge. Men lån trods rki og vær sikker på, at du nok skal komme afsted på din miljørigtige rejse. Så kommer du også hjem med en helt anden god samvittighed end du plejer. Det kan være noget du fortæller kollegaer og familie om. De vil være meget interesserede i at vide meget mere om dette. Det er nemlig sådan vi kan påvirke hinanden. Ved selv at handle på en helt bestemt måde kan vi være med til at præge andre på samme måde til at gøre noget godt for dem selv og for naturen.

Sø med træer