aazz11

En stor del af det at være på ferie er helt klart at nyde alle områder af livet – inklusive madlavningen. Uanset om man helst spiser ude og sparer besværet når man er på ferie, eller om man gerne selv vil stå for det, der kommer på bordet, skal det være let, hyggeligt og sjovt at spise på sin ferie. 

Ret med laks

 

Mad på den aktive ferie

Har man valgt at holde ferie på Bornholm, har man sikkert også planlagt at udforske dele af solskinsøen. Bornholm er fyldt med flotte naturoplevelser og ting man kan lave. Det er ikke uden grund at så mange drager til Bornholm for at holde aktiv ferie!

Er man aktiv på sin ferie, har man også brug for at spise godt. Man kan hurtigt få forbrændt meget energi, og der er derfor brug for at spise godt og sundt. Det kan derfor være en god idé at væbne sig med sine favoritopskrifter, som er lette og hurtige at ruske sammen. Efter en lang og aktiv dag er det de færreste, som har overskud til at tilbringe mange timer i køkkenet. 

Det betyder dog ikke, at man ikke kan spise godt på ferien. Der findes tonsvis af lækre, nemme, hurtige og sunde opskrifter, som er lige til at lave på sin aktive ferie. Med lidt forberedelse hjemmefra bliver det ikke nemmere at spise sundt på den aktive ferie!

Feriemad er god mad

Bornholm er en ø fyldt med lækre lokale delikatesser. Hvorfor ikke bruge disse specialiteter i feriemadlavningen? Find en god opskrift, og gå i gang med at lave et lækkert måltid baseret på noget, som er specielt for Bornholm. Det er en måde hvorpå man kan få ekstra ud af sin ferie på!

Feriemad skal være god mad, så man virkelig kan nyde at have et afbræk fra hverdagen. Er man ikke til at tilbringe meget tid i køkkenet, kan man heldigvis forholdsvist nemt alligevel få lækker mad på bordet. Er man på Bornholm i sommerhalvåret, er der mange lækre sommerretter, som kan laves med lokale råvarer. Besøger man Bornholm mens det er koldere, findes der ligeså også lækre opskrifter, som nemt kan laves. Ferie handler om at skulle hygge sig, og det kan også sagtens komme til udtryk i madlavningen!

Smørrebrød

Gør madlavningen til en ferieaktivitet

Ligesom i alle andre dele af verden, findes også egnsretter i Danmark. Det gælder også Bornholm. Hvorfor ikke gøre det at lave en egnsret fra Bornholm som en ferieaktivitet? Det er en god måde at opleve en ny måde af sin feriedestination på, da man på den måde selv får mulighed for at tage del i en madlavningsaktivitet, som er knyttet til den destination, man besøger. Det er flere steder muligt at tage et kursus i madlavning på forskellige destinationer. Hvorfor ikke undersøge om der er mulighed for det på den destination, du besøger? 

Uanset hvornår du besøger Bornholm og hvilken ferieform du vælger, er der gode muligheder for at nyde ferien ekstra ved at lave lækker mad, som kan nydes i de smukke omgivelser, som Bornholm er.