aazz11

Når man endelig tager sig tid til at trække stikket ud med familien, findes der ingen større ærgrelse, end hvis ferieidyllen ødelægges af hovedpine. Bornholm er skabt til at opleve og nyde, ikke at ligge i sengen dopet på smertestillende.

tandpine

Kvalitetstid på Bornholm

Trænger man til at komme væk fra hverdagens stress og jag. Trænger man til at blive grounded. Trænger man til at re-connecte med sin bedre halvdel eller bruge noget kvalitetstid med børnene. Så er Bornholm den rette destination. På Bornholm er der tid og rum til både eventyr på eksempelvis Hammershus, sukkershok med en stor is og råhygge i sommerhuset foran brændeovnen. Bornholm er et helt fantastisk sted, som helt klart er et besøg værd – uanset årstid. Denne idyl må ikke ødelægges af noget, heller ikke af hovedpine.

hovedpine

Hovedpine som resultat af urolig søvn

Uden at vide det lider mange danskere af urolig søvn, der kommer af, at de skærer tænder. At skære tænder er ofte noget, man ubevidst begynder på, hvis man føler sig klemt i sin hverdag og hvis man føler, at man er ved at drukne i deadlines og møder. Selvom man trækker stikket ud på en afslappende getaway med sin familie, er det ikke sikkert, at underbevidstheden følger med og tandskæringen stopper. Men hvis man inde på http://skinne.dk/

 anskaffer sig en billig og god bideskinne, kan man godt forberede sig på at vinke farvel til hovedpine og kæbespændinger og dermed få nøjagtig den ro og befrielse fra hverdagens stress og jag, som man hele tiden har søgt efter. Mange oplever at deres livskvalitet stiger, efter de har fået en bideskinne.