aazz11

Det er altid en stor overvejelse, når man skal finde ud af, hvad man skal gøre med sine kæledyr, når man tager på ferie. Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad du kan gøre, og det er ofte en lige så stor rejsespekulation, som at finde et sted at bo. De sædvanlige muligheder er at katten kan komme pension, så man tager den hen, hvor den kan blive passet af professionelle. Dette kan dog også koste en del penge, hvis man er uheldig. 

Du kan også gøre dette at du lader katten blive derhjemme, men med adgang til kattemad. Det kan for eksempel være, at du i forvejen har en kat, som er meget selvstyrende, så du nemt kan lade den være alene i et stykke tid. Hvis man har nogle venner eller familie, som bor i nærheden, så kan du også spørge dem, om de vil komme og fodre din kat. 

Der er dog også en anden, og måske meget mere spændene løsning, på hvad du kan gøre som katteejer, når du tager på ferie. Du kunne nemlig prøve at tage katten med dig på ferien. Dette kan måske lyde lidt besværligt, men du tager steder hen, som stadig ligger i Danmark, så skulle du ingen problemer have. Så hvis du nu skulle tage til Bornholm, så vil du nemt kunne have din kat med i bagagen, sammen med alt kattemaden. 

Rejsekat

Det er ikke svært at have kat og kattemad med til Bornholm 

Det kan måske lyde lidt besværligt til at starte med, men det er faktisk slette ikke så besværligt at have kat og kattemad med på tur til Bornholm. De fleste rejser til Bornholm vil blive taget i bil, og der kan du nemt have katten med i bur sammen med den ekstra bagage, som katten kan have brug for under et ferieophold. 

Derudover skal du lære at moderere kattemad på ferien, så din kat stadig vil være i godt helbred, selvom i er væk hjemmefra i nye omgivelser. Nye omgivelser kan nemlig godt gøre katten nervøs til at starte med, men hvis i fodrer og kæler godt med jeres kat, så burde der ikke opstå noget problem. 

Hvis pladsen i bilen ikke var så stor, og i derfor blev nødt til at efterlade jeres kattemad derhjemme, så skal i huske, at i stadig befinder jer i Danmark, og i kan derfor finde de samme produkter, som derhjemme. 

Kattemad

Bornholm kan være det helt rigtige for jeres kat 

Bornholm er et spændene nydt område med mange forskellige nye indtryk, og dette gælder både for jer og jeres kat. Derfor kan det være en fantastisk oplevelse for en kat at komme ud og rejse. 

Så tag jeres kat med jer ud at rejse med det samme, og få en utrolig oplevelse sammen.