aazz11

Det er i stigende grad blevet mere og mere populært at give oplevelsesgaver i stedet for materielle ting, når man skal forkæle nogen, man holder af. Vi har efterhånden også en meget materialistisk kultur, hvor folk bare køber det, de står og mangler eller har lyst til, så på den front kan det være svært at overraske. Til gengæld kan du overraske en person meget med en oplevelsesgave. 

I denne artikel vil vi komme med nogle gode bud på spændende og romantiske oplevelsesgaver.

”Samvær og oplevelser er mere værd en materielle goder”

En oplevelsesgave er noget helt anderledes end at få en materiel genstand i gave. Oplevelsesgaven tager os væk fra den stressede hverdag og giver et fantastisk pust og gode oplevelser. 

Tid og samvær er efterhånden blevet mere eftertragtet end penge og ting, så vil du give noget, som du er sikker på vil blive en god gave, så gå efter en oplevelse.

Svæveflyvning

Spændende oplevelsesgaver på Bornholm

Der findes masser af fede, romantiske og hyggelige oplevelser – både på Bornholm og i resten af landet. På Bornholm kan du finde oplevelser såsom at puste glas, et rovfugleshow eller Bornholms Middelaldercenter. 

Er det din partner, du skal give en gave, så kan du også vælge en romantisk miniferie med et lækkert weekendophold, hvor i slapper af og bare nyder hinanden. Bornholm har de perfekte omgivelser til romantiske gåture og den smukkeste stemning ved solnedgangen over havet.

Adrenalinkick på Lillebælt

Leder du efter oplevelser uden for Bornholm, så er der også masser at vælge imellem. Kigger du over mod Fyn, så kan du finde en god oplevelsesgave, der sætter adrenalinen i gang. På Lillebælt kan man nemlig prøve Bridge Walking og nyde den fantastiske udsigt ud over Lillebælt og virkelig mærke den ægte fynske idyl helt ind til benet.

Stig til vejrs, og se verden fra oven

En unik form for oplevelsesgaver er dem, der udføres i højere luftlag. Det kan være helikopterflyvning, ballonflyvning eller svæveflyvning. Dette er naturligvis en af de lidt dyrere oplevelsesgaver, men det er til gengæld for mange noget, som de ikke har prøvet før. Der er en enestående udsigt oppe fra, og så er det sjovt at se sin hjemby fra en helt anden vinkel.

Romantik

Romantisk flødebollekursus til dig og din partner

Noget, der ofte forbindes med romantik, er chokolade. Hvorfor ikke give din partner en oplevelsesgave til et flødebollekursus? Det er faktisk ikke helt så nemt at lave flødeboller, som man måske skulle tro, så I vil helt sikkert få masser af smil på læben, når den første flødebolle mest af alt minder om en hundelort, men selvfølgelig smager fantastisk. Tør chokoladen af hinandens kinder, og kig hinanden dybt i øjnene. 

Hyggelig middag på en historisk gammel kro

Nogle gange passer det, når man siger ”less is more”. Har der været meget fart over feltet, og trænger personen bare til at slappe af og være til, så er et gavekort på en god middag måske lige det, der skal til. 

Vælg eventuelt et sted, som vedkommende ikke har besøgt før. Et godt bud kunne være den historiske Hvidsten Kro, hvor stemningen er meget afslappet, og hvor man kan få et indblik i tiden under 2. Verdenskrig. Baggården er hyggelig og står i fuldt flor med masser af farverige blomster, hvor du kan finde en bænk og sidde og nyde stilheden med sammen med din partner.