aazz11

Det er ikke altid nemt at finde på gaveideer til manden eller mændene i ens liv; om det så er ens kæreste, bror, far eller noget helt fjerde. Efter at have givet de klassiske gaveideer til mænd, såsom nye sokker og underbukser, flere år i træk, så kan man godt få lyst til at flotte sig med gaven og finde på noget helt nyt og spændende. 

Det er dog ikke altid lige nemt at komme på en god ide. Derfor får du her en mini-guide med 4 gaveideer til manden i dit liv. 

En blå gave

Fodboldrelaterede gaver til roliganen 

Et godt udgangspunkt til at finde på gaver er at købe ting, som han kan bruge til sin hobby. Hvis manden f.eks. går meget op i fodbold, så kan du jo passende købe nogle fodboldrelaterede gaver til ham. Spiller han selv fodbold er det jo oplagt at give ham udstyr til dette såsom nye fodboldstøvler, benskinner, træningstøj eller målmandshandsker, hvis han passer målet.  

Hvis han derimod foretrækker at dyrke sporten fra sofaens bløde puder, så kan du jo forære ham en klubtrøje fra yndlingsklubben eller den nyeste udgave af fodboldspillet Fifa. Hvis disse kunne være potentiale gaver, så kan du finde flere fodbold gaver her.

Gaver til den glemsomme 

En anden tilgang til gaveindkøb er at vælge gaver ud fra mandens personlighed. Hvis han f.eks. har en tendens til at være meget glemsom, så kan du jo passende give ham en gave, som kan hjælpe ham med hukommelsen i hverdagen. 

Hvis han f.eks. ofte glemmer, hvor han har lagt sin pung eller telefon, så kan man forære ham et lille vedhæng, som kan svare på et fløjt. På denne måde kan han fløjte efter sin telefon, som dermed svarer med en lyd fra dens gemmested. 

Dette lille vedhæng kan han også bruge, hvis han ofte glemmer sine nøgler. Du kan dog også vælge at forære ham en keyhanger, så han altid har sine nøgler på sig. Hvis dette ikke virker, så kan du også bare forære ham telefonnummeret til en låsesmed. Du kan læse mere om låsesmede her. 

Glemte nøgler

Spændende oplevelser til adrenalinjunkien eller livsnyderen

Hvis din mand elsker nye udfordring og at få pulsen op, så kan du give ham et oplevelsesgavekort til hæsblæsende eventyr. Der findes et vælg af forskellige muligheder, som bl.a. kan indebære bungeejumping, en tur i en luftballon, bridge walking og meget andet. 

Hvis han derimod foretrækker at læne sig tilbage og nyde livet, så findes der også oplevelsesgavekort til dette. Du kan f.eks. forære ham et weekendophold på et af landets mange smukke kroer evt. med eller uden en spaoplevelse inkluderet. Gavekortet kunne også være til en lækker middag eller en vinsmagning. 

Der er masser af forskellige varianter af oplevelsesgavekort, så du kan helt sikkert finde en oplevelse, som passer til lige netop ham, som du gerne vil forkæle lidt. 

Nyt teknologi til gameren 

Hvis gavemodtageren foretrækker at bruge sin fritid foran computeren eller spillekonsollen, så har du muligheden for at forkæle din gamer lidt med nye gadgets, som han kan bruge til gaming. Du kan f.eks. forære ham en ny mus eller controller alt efter, hvilken spillemaskine han foretrækker, eller den nyeste udgave af hans yndlingsspil.

Hvis du søger en lidt større gave, så kan du også forkæle ham med en lækker gamerstol eller bord, så han kan sidde behageligt. En sidste ide kunne også være at give ham nogle gode ledningsfrie høretelefoner, sådan han for alvor kan leve sig ind i spillene.