aazz11

Elsker du bare det gode spil kaldet fodbold, og kunne du godt tænke dig at dyrke din kærlighed lidt mere? Bor du samtidig på Bornholm? Så er du kommet til det rette sted. Læs med her for nogle gode tips til, hvordan du kan dyrke din fodboldglæde, når du bor på Bornholm. 

lokal fodbold

Find en lokal klub

Det er altid bedre, når man har nogle andre at dele sin store glæde sammen med. Det gælder også, når det handler om fodbold. 

Der er ikke noget bedre end et godt slag spil samen med drengene med en kold øl, der sidder og venter på en ude ved sidelinjen. Men har du lyst til at være lidt mere seriøst omkring fodboldspillet? Så skal du da med i en lokal klub. 

Selvom du bor på Bornholm, kan du stadigvæk sagtens finde nogle fodboldentusiaster. De er skam til at finde over det hele. Og du kan med garanti godt finde nogle andre at spille fodbold sammen med. Måske er der allerede en officiel klub, som du kan tilmelde dig? 

Ville det ikke være rart at få mulighed for at spille lidt rigtig bold sammen med andre, som tager spillet lige så seriøst? Måske I endda kan komme med til nogle kampe og spille mod andre byers lokale hold. 

Og hvis der ikke er en lille lokal klub, som du kan tilmelde dig, så overvej da at skab den selv! Forhør dig lidt ad, hvem der er de største fodboldentusiaster i området, og bed dem om at komme med. Eller spørg, om vennerne ikke vil deltage. Det vil med garanti blive en god oplevelse for jer alle.

Landet Norge

Rejs ud til de store kampe

Når du bor på Bornholm, så er der desværre heller ikke mange helt store kampe i dit nabolag. De store hold kommer sjældent til den lille ø kaldet Bornholm, og derfor må du også rejse ud, hvis du gerne vil se de store navne spille sammen. 

Men det behøver nu ikke at være en dårlig ting, at du på den måde er tvunget til at rejse ud. Det kan såmænd være en rigtig dejlig oplevelse. Du kan jo tage det som en slags ferie eller en lille weekendtur, før du skal tilbage til al ræset om mandagen. 

Og hvor skal du så tage hen? Ja, du kan selvfølgelig både tage hen til fastlandet i Danmark og se nogle af de danske hold spille sammen. Men hvorfor stoppe der? Det kunne såmænd være lige så sjovt at tage ud og se noget fodbold i Norge. På den måde kommer du jo også til et andet land, hvor du får mulighed for at se dig lidt omkring. 

Når du tager ud til et andet land for at se fodbold, så kan du jo også passende tage både konen og børnene med. Måske de ikke lige vil ud og se fodbold, hvis det ikke er noget for dem, men hvis I tager afsted alle sammen, så kan det blive en god oplevelse for jer alle, og I kan få lov at se et helt nyt land sammen. Det kan såmænd blive jeres sommerferie.