aazz11

Østersøens perle Bornholm ligger der ude i øst og lokker med små og store oplevelser for fritidsfiskeren. Her kan du både fiske fra båd og fra strand og du har virkelig muligheden for at få noget på krogen. Bornholm byder på skønne omgivelser og hav hele vejen rundt om øen. Ud over de gode muligheder for at komme ud og fiske og få den gode sild på krogen, så kan du på Bornholm opleve stort og småt. Tag på opdagelse i nogle af de hyggelige byer, se Hammershus slotsruiner eller besøg Østerlars. Uanset om fisketuren svigter, så er du sikker på at komme fra Bornholm med bagagen fuld af oplevelser.

Sæt madding på krogen og tag med ud og fisk

Du er trukket i vaders, klokken er tidlig morgen, kaffen er hældt på termokanden og du kan glæde dig til en rolig morgen i vandkanten med første paket til Østersøen. Her fanger du så dagens første fisk. Den oplevelse, som Bornholm kan tilbyde dig i forhold til fiskeri, er helt unik og noget som du kun vil vende tilbage til. De gode muligheder for fiskeri er til at få øje på. Er det fiskeri fra strand, så finder du strande og god mulighed for at hive fisk i land hele vejen rundt om øen. Vil du fiske fra båd, så kan du trække store fisk ind ikke mange kilometer fra kysten.

dreng som fisker

Med familien på fisketur

Bornholm er et oplagt sted at tage familien med til. Her kan i som familie hygge jer og nyde både sol og strand. Måske er det ikke kun dig, men også resten af familien som nyder en fisketur, og i det tilfælde har i god mulighed for at komme ud og fange fisk. Bornholm er et sted for fantasi og sjove oplevelser. Familiens spørge-Jørgen kan virkelig komme på arbejde – så det kan være en god ide at have et svar parat. Bornholm har både en historik med korsriddere, tilfangetagende prinsesser og prædikanter i vandkanten. Her kan i virkelig komme på eventyr.

Røget fisk til fiskeren uden fangst

Kommer du afsted på fisketur og udebliver fangsten, så har du heldigvis rig mulighed for at få fisk på gaflen. Over alt på Bornholm ligger røgerierne og lokker med velduftende røgfisk. Der er altså god mulighed for at nyde fisk, også selvom du ikke selv har fanget fisken. Prøv for eksempel specialiteten sol over Gudhjem. Her får du en røget sild på rugbrød, med æggeblomme og rå løg. Nyd en kold Svaneke øl til retten og nyd den ro, som sænker sig over en, når man giver sig selv lov til at nyde ens ferie. Bornholm lægger virkelig op til at nyde ens ferie. Her er tempoet lavt og du vil straks færgen er i havn, opleve at den der afslappede feriestemning vil sænke sig over dig og resten af familien.

fiskeri

Tag fisketuren med hjem på film og foto

På din fisketur til Bornholm kan du med fordel tage en masse billeder og samle minder sammen. Dem kan du heldigvis tage med dig hjem og gense på dit eget tv. Med en Google Chromecast kan du både gense dine film og fotos fra din fisketur til Bornholm. Var familien ikke med på tur, så har de nu muligheden for at opleve dine eventur. Var de med, så kan i sammen gense feriens højdepunkter og snakke om jeres næste besøg på Bornholm.