aazz11

”Bornholm, Bornholm, Bornholm – du er den dejligste ferieø.” Ingen kan beskrive Bornholm bedre end denne sangtekst, skrevet af Erik Leth. Hvis du ikke er typen der har lyst til at rejse ud fra landets grænser, så er Bornholm et godt bud på en dansk feriedestination. Der er mange danskere som årligt vender tilbage til øen, fordi der er så meget smukt at opleve. På Bornholm bør du bl.a. opleve Hammershus, røgeriet i Gudhjem samt Østerlars Kirke. Undersøg hvad en ferie til Bornholm koster, så du kan få planlagt en uforglemmelig ferie.

 

Find en rejse til ferieøen

Der er flere selskaber som tilbyder rejser til Bornholm. Google er din gode ven hvis du skal undersøge hvad en ferie vil koste. Med enkelte søgefunktioner vil du få det fulde overblik over hvilke bureauer, der tilbyder ferie til Bornholm. Hermed kan du se hvad de forskellige tilbud indeholder og kan nemt sammenligne selskaberne med hinanden. Du skal være opmærksom på at nogle selskaber tilbyder bustur derover via Sverige, imens andre tilbyder færgetur direkte fra Køge havn. Det er en god ide at du bruger tid på at undersøge de enkelte selskaber grundigt. Dette er den eneste måde hvorpå du kan blive klogere på hvad der passer bedst til din og familiens behov.

 

Selskaberne skal have gode hjemmesider

Det er vigtigt at det enkelte selskab har en god, nem og funktionel hjemmeside, så det er nemt for kunderne at finde rundt. Når der undersøges priser, skal det ikke være svært for kunden at finde frem til dem på hjemmesiden. Dette kan være en grund til, at kunden hurtigt går videre til en anden hjemmeside. Hvis et selskab skal vedligeholde kundens interesse, så skal der også gøres noget ud af hjemmesiden. Derfor skal selskabet jævnligt opdatere hjemmesiden, sende nyhedsmails ud og lignende, så folk husker at selskabet findes.

 

Markedsføringsstrategier

Det er meget forskelligt hvordan et rejseselskab markedsfører deres virksomhed. Ifølge statistikker opdaterer mange deres søgeord jævnligt på Google således, at kunderne har nemmere ved at finde frem til hjemmesiden. Denne strategi kaldes for SEO, da det handler om, at en virksomhed skal komme frem på Google på et enkelt ord eller en frase. Samtidig kan en virksomhed vælge at betale sig for at komme op på Google listen. Du kan f.eks. betale for at ligge nummer et eller nummer to på søgningen, hvis man f.eks. googler ”ferie Bornholm” eller ”Bornholm.”

antik

Hjemmesiden skal være overskuelig

En hjemmeside må gerne have et lækkert layout således, at folk har lyst til at skulle nærstudere hjemmesiden. Gode billeder og overskuelig tekst er nødvendigt, hvis du gerne vil tiltrække potentielle kunder. For at lokke endnu mere bør du fremhæve nogle seværdigheder af Bornholm, som enhver dansker bør opleve. På denne måde vækker du folks interesse, så de får lyst til at læse mere samt kigge på priser til en dejlig ferie. Det er altid en god ide at holde øje med hvad konkurrenterne gør. På denne måde kan du sammenligne samt få gode ideer til hvordan du kan skille dig yderligere ud i forhold til deres markedsføringsstrategi.

 

Hvad vælger andre?

Danskerne er generelt gode til at anmelde alverdens ting på internettet. Derfor kan du med garanti også finde frem til hvad andre danskere har haft af oplevelser med de enkelte selskaber. Det er vigtigt at du går efter din egen mavefornemmelse. Selvom andre har været tilfredse med et bestemt selskab, så er det ikke ensbetydende med, at det selskab er det rette i forhold til dine behov. At følge mavefornemmelsen er altid et godt fingerpeg om, hvad der er bedst for dig at gøre.