aazz11

Bornholm er et fantastisk sted at holde sin ferie, men man kan nemt komme til at føle, at man har set det hele, når man har været der en gang eller to. Dette er dog langt fra sandt, da Bornholm rummer meget mere end de mest kendte sightseeing destinationer såsom rundkirkerne og rokkestenen. 

Hvis man ved, hvor man skal lede, så byder Bornholm på en lang række skønne oplevelser, så hvis du trænger til en ferie i smukke omgivelser fyldt med hyggelige oplevelser, så er det bare med at sætte kursen mod Bornholm. Herunder får du nemlig en liste med de mindre kendte oplevelser på Bornholm.

Hvis dog budgettet til ferien kunne trænge til at blive forøget, så kan man optage et forbrugslån. Dette lån tillader dig at bruge pengene på lige netop det, som du ønsker. Dermed er det en måde, hvorpå du kan komme til at få lidt flere penge, som du kan bruge på dine ferieoplevelser. Du kan læse mere om muligheden for at optage en forbrugslån her. 

Lån penge til ferien

Forsød tilværelsen på Svaneke Chokoladeri

Hvis du har en sød tand, så er det oplagt at besøge Svaneke Chokoladeri, som ligger inde midt i Svanekes gågade. Chokoladeriet sælger alt fra chokoladeplader med lækre bornholmske toppings til hjemmelavede flødeboller, og det hele er naturligvis hjemmelavet. Svaneke Chokoladeri er dermed et rent mekka for chokoladeelskere. 

Man er også velkommen til at betragte produktionen af chokoladen igennem en glasvæg indtil chokolademesterens produktionslokale. Der afholdes også løbende workshops, så hvis man drømmer om at prøve at lave sin egen chokolade, så har man også muligheden for dette. 

Spis en ’Sol over Gudhjem’ på et af Bornholmer Røgerierne 

De fleste turister ynder at prøve de røgede sild, som Bornholm er kendt for. Man behøver dog ikke nøjes med blot at smage på de gode varer, da man også har muligheden for at komme ud og besøge et røgeri, hvor man kan se hele processen med at ryge fisk. 

De tre røgerier, som man har mulighed for at besøge, ligger strøet ud over Bornholm, så næsten lige meget hvor man er på øen, så er der ikke specielt langt til den nærmeste røgede sild. Røgerierne har alle restauranter, så man har muligheden for at spise sildene friskrøgede på stedet. 

Flyvende rovfugl

Oplev spændingen ved Bornholms Rovfulgeshow 

Hvis man ønsker at komme lidt udendørs og nyde den smukke bornholmske natur, så er det oplagt at tage ud og opleve Bornholms Rovfulgeshow lidt udenfor Nyker. Her er der dagligt flyveopvisninger med både store og mindre fugle, som kommer til at suse rundt over publikums hoveder.

Samtidig fortæller falkoneren om de forskellige fugle, så man også lærer en masse nye ting om de smukke fugle. Man får bl.a. muligheden for at se gribbe, ørne og tårnfalke til showet. Stedet har desuden en smuk udstilling af udstoppede dyr, såvel som en lille café hvor man kan nyde en god kop kaffe og et stykke kage efter showet.