aazz11

Bornholm, Bornholm den dejlige ferie ø. Men ferien er jo hele året rundt, hvis den tillader sig. Rigtig mange mennesker glemmer helt den dejlige ferieø resten af årets måneder.

Sådan skal det ikke være, for Bornholm har utrolig meget at byde på, også når det bliver koldt. Der kan jo være forskellige årsager til, at det først bliver en senere rejse, og måske skal der spares.

Skal du afsted i sommeren, skal du huske at få alle sammen med. Der er ingen i familien, der skal snydes for Bornholm. Det ville være en skam.

Benyt de danske rejsemuligheder

Drop udlandet for en stund. Hvorfor benytter vi ikke de danske feriemuligheder noget mere. Der er så meget at byde på i Danmark, så hvorfor skal vi absolut il Mallorca.

Bornholm er om nogen, et af de danske feriesteder, der har noget byde på. Solskinsøen er perfekt til en cykelferie. Perfekt til en sommerhustur. Perfekt til at bade, sejle, se seværdigheder.

Du finder vild natur, historie og store flotte bygninger, du ikke lige ser hver dag. Så gør dig og familien en tjeneste, book et ophold før det hele er booket.

Der er jo en del danskere, der af den ene eller anden årsag ikke kan rejse på sommerferie i år. Det kan være de har opbrugt deres ferie, det kan være, de er blevet afskediget – grundet krisen. Eller måske er kassebeholdningen bare ikke til det.

I så fald står Bornholm åben hele året, og det bliver kun billigere jo længere væk vi kommer fra sommermånederne. Så det er aldring for sent, men hele tiden en mulighed.

Skal du afsted i sommeren?

Hvis det absolut skal være i sommermånederne, er det med at få bestilt noget. For selvom Folkemødet ikke kommer forbi i år, er der stadig meget aktivitet på Bornholm.

Den hedder ikke solskinsøen for ingenting, der er altid mange mennesker og dejligt om sommeren. Så hvis det skal være dig eller hele familien, så er det med at komme afsted.

Og lad så alle komme med. De firbenede (her er det specielt hundene) skal med! Hvorfor må de ikke komme med på ferie?

Hvis det er varmen, I bekymrer jer for. Så kan I jo bestille en kølemåtte til hunde. Den skal nok gøre arbejdet med at holde hunden afkølet, så I ikke skal bekymre sig.

Bornholm er en dejlig ferieø, men også en dejlig hunde-ø. Der er ikke så mange biler, som I er vant til. Så det skal I slet ikke bekymre jer om.

sommer

Husk det hele året rundt

Var det så en god tur til Bornholm, må I huske på, at de har åbent hele året. Kom snart igen, minderne venter på at blive besøgt.

Mange af os har prøvet at besøge bjergene i Østrig om sommeren, efter at have været på skitur der. Det er en helt anden oplevelse af det helt samme sted.

Årstiderne skifter, det gør de over det hele ikke bare i haven. Er det ikke værd at undersøge. Kom glad til Bornholm.