aazz11

Studiet er for alvor begyndt at tage fat, og mange oplever stress i forbindelse med eksamen. Der kan være meget læsestof at nå igennem inden den næste eksamen, og derfor er det vigtigt at få ro til hovedet, så alt energien kan bruges på læsningen. Der kan dog hurtigt blive larm og kaos rundt om den studerende. Det kunne derfor være en overvejelse værd at pakke en kuffert med bøger, tøj og mad og rejse et smut til Bornholm. På Bornholm kan du opleve den smukke natur, og samtidig kan du få fred og ro til læsningen.  

Åbne bøger

Nyd en bog i naturlige omgivelser

Mange unge mennesker, der studerer, flytter til storbyen for at tage deres uddannelse. Byen kan dog hurtigt blive et travlt sted fyldt med mange mennesker. Kaosset fra de mange mennesker og lyden af biler, der kører frem og tilbage ude på den store vej, kan være med til at stresse den studerende under eksamensperioden. Derfor kunne det være en mulighed at leje et sommerhus på Bornholm for at få ro til at læse. 

Det kan dog være dyrt at leje et sommerhus alene, og du kan derfor samle et par venner, så I kan læse sammen i fredelige omgivelser. På den måde kan I også støtte og spare med hinanden, så I får det meste ud af eksamenslæsningen. I er alle i samme båd, og derfor er der også en vis forståelse for, at der skal være et godt miljø at læse i. 

Midt i eksamenslæsningen er det også vigtigt at få holdt nogle pauser fra jeres bøger, så hovedet kan få fornyet energi. I kan derfor gå på opdagelse i Bornholms smukke natur. Der findes en lang række vandrestier, som I kan udforske, mens I holder pause. Det er både sundt at få gået nogle ture, og samtidig får I frisk luft til hjernen, som gavner når I skal til at læse igen.      

Køb brugte bøger billigt

Inden du pakker kufferten og tager turen til Bornholm, kan det være, at du mangler at købe nogle bøger. Som studerende er det ikke sikkert at pengepungen er fyldt til randen, og derfor findes der brugte bøger, som du kan købe. Du sparer penge ved at købe bøgerne brugte, og dermed kan de sparede penge gå til turen på Bornholm. Du kan finde et stort udvalg af genbrugsbøger på bogbasen, så du er helt klar til den store eksamenslæsning. 

Der er mange penge at spare ved at købe studiebøgerne brugte, og samtidig er du også med til at skåne miljøet. Ved at køber bøger, der allerede har været brugt, kan du være med til at bremse brug og smid væk-kulturen, der ellers fremhersker i Danmark i dag. Med tiden kan det være, at der bliver produceret et mindre antal bøger, og dermed kan genbrug på den lange bane være med til at skåne miljøet.      

Rundkirke

Læs om Bornholm i bøgerne

Selvom du er taget til Bornholm for at læse op til eksamen, er det også vigtigt at holde velfortjente pauser. Hovedet har en gang imellem brug for at komme lidt væk fra eksamenen. Du kan derfor købe bøger, der handler om Bornholm, som du kan læse i dine pauser. 

Du kan lære meget mere om øen og dets historie i bøgerne. Desuden kan du læse om de bedste steder at tage på vandretur, så du og dine venner kan få en god oplevelse i de smukke omgivelser på Bornholm. Eksamenslæsningen kan nemlig sagtens kombineres, så I også når at opleve øen, inden I drager hjem til den store eksamen.