aazz11

De fleste af os skal på et eller andet tidspunkt i vores liv et smut forbi Bornholm. Den østlige ø er på én gang både noget som vi forbinder med ægte danskhed og samtidig ligner den slet ikke det, vi ellers kender i det øvrige Danmark. Netop derfor er mange så vilde med Bornholm.

Naturen er mere rå og barsk med vilde klippefremspring – noget som vi ellers ikke har meget af i lille flade Danmark. Har man ikke været på den smukke ø endnu, så er det på tide at komme af sted. Øen byder på utallige muligheder for at opleve, se, smage og udforske. Og så er der rig mulighed for at udfolde sig gennem sport og hobbyer.

Naturen der indbyder til motion på den fede måde

En af de ting som solskinsøen er mest kendt for er den storslåede natur, der adskiller sig markant fra resten af landet. Derfor er øen en populær destination for naturmennesker, men også for sportsudøvere som dyrker motion i det fri.

Her er det både populært at gå, cykle og rulle øen rundt. Den har lige præcis en størrelse der gør, at distancen er udfordrende men overkommelig. Det er både nemt og billigt at have cyklen med på færgen og uanset om man er professionel cykel rytter eller bare gennemsnitlig dansk cyklist, så er der en rute på øen, som passer til dit niveau.

cykel_skov

Sport i det fri

Selvom mange ynder at kombinere sightseeing med motion på Bornholm, er der også mange andre gode muligheder for at dyrke sport udenfor, men hvor man ikke nødvendigvis skal se øen samtidigt. For eksempel byder øen på flere golfbaner, hvor man har mulighed for at øve sine slag i smukke omgivelser.

Der er også flere steder med fine baner og klubber til skydning. Med et luftvåben over armen er der også gode muligheder for at gå på jagt, når sæsonen er til det. Der er som sagt mange muligheder for at kombinere sport og smukke omgivelser på den lille ø i Østersøen.

Lad den næste familietur gå til Bornholm

Den største usikkerhed forbundet med turen til Bornholm er vejret. Ligesom i resten af Danmark er det desværre meget svært at forudsige det gode sommervejr på Bornholm. Men er man så heldig at ramme en weekend, hvor solen skinner og temperaturen er lun, så vil man opleve noget af det skønneste, som Danmark har at byde på.

blå_himmel_sol

Det er derfor uden tvivl bedst at tage chancen og lade den næste tur med familien gå til Bornholm. Uanset hvad vejret bliver, er der noget at se og opleve og i kan være garanteret en tur der efterlader jer med indtryk og dejlige og hyggelige minder til mange år frem.