aazz11

Kan du se frem til en dejlig lang sommerferie på Bornholm? Er du lidt i tvivl om hvad du skal lave ude på den flotte danske ø?

Læs med her og bliv klogere på hvordan du tilbringer en dejlig sommerferie ude på det østligste punkt af Danmark – netop Bornholm.

Godt læsestof

En god måde at tilbringe enhver ferie på er ved at gribe ud efter en god bog og begynde at læse løs.

I vores hverdag få vi sjældent læst nær så meget, som vi nok burde og i hvert fald slet ikke så meget så mange af os gerne vil. Udnyt derfor at du nu er på sommerferie og kan bruge din tid præcis som du vil.

Hvis turen i år til sommer går ud til et hyggeligt lille sommerhus på Bornholm, så pak en halv taske fyldt med bøger og godt te. Når du er så kommer frem kan du bruge timevis af dejlig kvalitetstid på at udforske bøgernes verden med en dejlig kop varm te ved siden af dig. Kunne det blive bedre?

guitar

Undersøg øen

Hvis det på et tidspunkt bliver lidt for meget med alle de bøger, så kan du i stedet for bruge noget tid på at udforske øen.

Bornholm er en meget smuk del af Danmark, som alle danskere burde se mindst en gang i deres liv. Naturområderne og miljøet minder meget lidt om det vi har i Danmark og mere som det vi ser i Sverige – hvilket giver god mening eftersom øen trods alt ligger en del tættere på Sverige end den gør Danmark.

Der er masser af gode ting at se på Bornholm og masser af gode vandreture at komme ud på. Men selv hvis det ikke lige ernaturen der trækker i dig, så kan du også tage på en dagstur eller to ind til Rønne.

Rønne er måske en lidt mindre by men den har alligevel masser at byde på. Tag dig en rundtur i Bornholms største by og køb dig eventuelt nogle souvenirs med hjem.

Lejrbålssange

De gode gamle lejrbålssange skal der også være plads til.

Selvfølgelig er der ikke noget i vejen for at sidde og skråle derudaf selv, men lejrbålssange er nu lidt mere fornøjelige, hvis man har en guitar som hjælp og nogle gode venner som selskab.

Klik her for at se et tilbud på en god guitar, tag dine venner under armen og start jer et lejrbål. På jeres mobiler kan i hurtigt finde frem til nogle gode lejrbålssange, som i kan synge med på. Eller i kan vælge nogle lidt mere moderne sange at synge.

Lad guitaren gå på runde imellem jer og le ad hinanden, imens i ihærdigt forsøger at spille et par akkorder. Hvem ved måske en af jer har et skjult talent for guitarspil?

Brandsikkerhed

Hvis i ender med at lave et lejrbål udenfor sammen så husk lige at være lidt forsigtige med det. Det er trods alt åbne flammer i har med at gøre.

Husk at lave en ring af sten rundt om bålet, så det ikke breder sig. Og husk altid at slukke det godt inden i går fra det igen. Det kan være halvfarligt at lade sådan et bål stå og brænde frit. Og i vil nødigt have skylden for at have brændt hele Bornholm ned.