aazz11

Hvis du ikke ved hvor du skal tage hen på sommerferie, så overvej Bornholm, der er skov, der er strand, og der er i særdeleshed klipper.

Du har hele 588 kvadratkilometer at boltre dig på, og en uendeligt stor variation i både landskaber, geologi og biologi, for ikke at tale om de historiske landemærker.

Men du behøver ikke at vente til det bliver sommer med at tage til Bornholm, for det er faktisk sådan, at der lige midt på øen ved Almindingen og Paradisbakkerne er både en kælkebakke og langrendsløjpe.

opalsoen

 

Andre udendørs aktiviteter der med fordel kan udøves på Bornholm

 

Hvis du er til udendørs aktiviteter, og gerne vil have lidt action, så er det sjovt og fedt at skyde til måls efter ting, og bedst af alt hvis du rammer det du sigter efter, og du kan konkurrere med andre om hvem der er bedst.

Har du nogensinde overvejet at anskaffe dig et luftgevær? Du kan sagtens få et billigt luftgevær, der stadig holder en vis kvalitet.

Men det er ikke kun til konkurrencer de holder, det er i virkeligheden også til jagt, fordi der findes modeller der er kraftige nok til at udøve det, bare husk at overholde reglerne der gælder i forhold til ejerskab af et luftgevær, hvor du som udgangspunkt skal være over 18 år, men hvis våbnet er over 4,5 mm, så skal du have tilladelse til det.

 røgeri

 

De historiske monumenter

 

Hvis du er interesseret i historiske mindesmærker, så er der også en masse at lave, en af de mest markante, det er naturligvis Hammershus, som er en gammel middelalderborg der er beliggende på Bornholms nordvestligste hjørne.

Hammershus er interessant af flere årsager, det er nemlig en af de steder i Danmark der har været kæmpet mest om med udenlandske magter, og fæstningen har endda huset en kongedatter i en fængselscelle.