aazz11

For mange mennesker er Bornholm lidt af en drøm. Den danske solskinsø er et sted, man besøger, men ikke et sted, hvor man kan bo – sådan tænker mange i hvert fald. Så selvom du måske længe har gået og drømt om det, så føles det næsten for godt til at være sandt, at du nu er husejer på Bornholm.

Derfor skal du virkelig også udnytte, at du nu lever drømmen. Når du skal indrette og dekorere dit hus, så må du ikke gøre noget halvt. Det hele skal være lige, som du drømmer om. Her kommer nogle gode råd til, hvordan du kommer i gang.

Mal dit hus i skønne farver

Maling er noget, der virkelig kan være med til at skabe en helt særlig stemning i et hus eller en lejlighed. For malingen kan gøre et rum større, gøre det varmere, gøre det mere neutralt eller noget helt fjerde.

planter

Du bør derfor ikke være bange for at male vægge eller rum, for det kan virkelig være med til at gøre huset til dit eget. Du skal heller ikke være bange for farver, for en smuk og hyggelig ø som Bornholm kalder på kreativitet og farver.

Benyt dig af magnetmaling

Og når vi nu snakker om maling, hvorfor så ikke vælge at bruge magnetmaling på en eller flere overflader i hjemmet? Magnetmaling er ikke noget, som så mange har hørt om. Men det er i bund og grund en form for maling, som magneter kan sidde fast på.

På den måde kan du for eksempel vælge at gøre en hel væg i køkkenet til en opslagstavle. Her kan du hænge billeder, noter og sedler op med magneter direkte på overfladen. Det er en smart og langt mere æstetisk måde at løse det praktiske problem på. Læs mere her.

Brug haven

På Bornholm er der masser af smuk natur. Og en del af det at leve på øen er også at leve i tæt kontakt med denne natur. Det kan du dyrke i din have, hvor du kan udnytte muligheden for at pryde dit hus med et smukt grønt areal.

skyer

Derfor skal du bruge din have, og du skal bruge den til både at nyde det gode vejr og til at gøre det hele smukkere. Vilde blomster, smukke buske og skyggende træer er noget, som du bør dyrke. På den måde lader du naturen træde ind i dit eget hjem.

Tag på genbugsjagt

Bornholm er lig med danske traditioner og historie. Derfor må dit hjem godt afspejle, at du ikke bor i et nyt og kønsløst boligkvarter, men at du bor et sted med masser af kultur. Når du skal indrette, kan du derfor fint supplere dine egne møbler med genbrug.

Der er rig mulighed for at tage på genbrugsjagt på Bornholm. Hvad end det er en gammel lænestol, en sofa, et bord eller nogle stole, så kan du få noget, der både er billigt og har sin egen historie.