aazz11

Hvis du planlægger en tur til Bornholm med din familie, så vil det bestemt ikke være en ringe idé at læse videre her. Du vil nu få et par gode tips til det bedste granitøen har at byde på for hele familien. Uanset om du skal tage et online lån eller bruge lidt af sparepengene, så vil du her kunne se, at pengene er godt givet ud.

Familie og fritid

Svaneke Chokoladeri i Rønne

Hvad med at starte turen med et besøg hos Svaneke Chokoladeri i Rønne? Her vil man nemlig kunne finde noget af den bedste is, chokolade eller kaffe du nogensinde vil komme til at smage. Og en yderligere bonus er, at ungerne vil være ellevilde med det. Med lidt held kan det endda være, at i får godt vejr, og isen kan nu nydes sammen med en hyggelig tur gennem Rønne by.

Bornholms Kunstmuseum

Hvis i er kunstinteresserede, så bør i absolut besøge Bornholms Kunstmuseum. Med en gudeskøn havudsigt, smukke omgivelser og en flot moderne arkitektur, er dette lille museum et must for både unge og gamle. Museet ligger desuden inde med en imponerende samling af lokale malere fra den såkaldte Bornholmerskole (Edward Weie, Oluf Høst og mange flere).

Kultur og sommerhus

Svanereden

Denne smukke udendørs restaurant med det lige så smukke navn er først og fremmest et besøg værd, fordi al maden tilberedes over et vaskeægte bål. Giv ungerne snobrød eller skumfidusser, som de selv kan riste over åben ild, mens i nyder en kold drink i de idylliske havneomgivelser. Ungerne har desuden også mulighed for at boltre sig med fiskenet i havnen, mens i nyder en ægte bornholmsk solnedgang.

Oluf høst Museet

Endnu en perle af et museum. Den kendte bornholmske maler Oluf Høst er naturligvis stærkt repræsenteret på dette lille museum, men museet adskiller sig desuden ved at være placeret i Oluf Høsts eget hjem. Med en hyggelig og smuk baghave er dette det perfekte s sted til en afslappet familieudflugt. Og så er der samtidigt en række kreative tilbud og workshops til de allermindste. Snyd derfor ikke jer selv for at gå den danmarkskendte maler i bedene med jeres egne små mesterværker. Der er masser at lave på Bornholm, og dette var såmænd blot toppen af isbjerget.