aazz11

Hvis humøret er lavt, og du føler dig stresset eller deprimeret, er det altid en god idé at spørge dig selv: “hvordan kan jeg passe bedre på mig selv?”. At passe godt på dig selv indebærer, at du passer på din krop, at du giver dig tid til at slappe af, at du snakker om dine problemer og at du har det sjovt. En ferie på Bornholm er den perfekte mulighed for at få et skud ny energi, få fyldt op på vitamin-depoterne og rette op på den indre ubalance der kan opstå af en travl hverdag.

Solskinsøen

psykolog

Sol er der meget af om sommeren, men er du træt af de samme omgivelser, så hvorfor ikke opleve solen fra et andet sted, nemlig Bornholm, hvor der er flest timer med sol i det danske kongerige? Solen er livsvigtig for os, og hvis du tager en tur til Bornholm næste sommer, kommer du helt sikkert til at bruge rigtig mange timer ude i solen, og får dit D-vitamin behov opfyldt. D-vitamin er med til at sikre et sundt immunsystem, og er tæt knyttet til dit energiniveau, humør og generelle velvære. Solen giver ganske enkelt liv, uden den ville vi ikke overleve. På Bornholm er der masser af sol, og en smuk natur der giver en følelse af, at man er rejst længere væk.

Spis fisk

Bornholm er stedet for lystfiskeri, og i Bornholm spiser man meget fisk. Det er ikke så dumt, for fisk indeholder nogle af de mest vigtige næringsstoffer, vi mennesker har brug for, nemlig omega 3 fedtsyrer. Næringsstoffer i fisk er med til at holde vores hjerner unge, modvirke depression, forebygge hjertesygdomme, forbedre søvn og meget mere.

Tid til at fordybe sig

De rolige og naturlige omgivelser er det perfekte sted til at tænke over sin tilværelse, og finde ud af, om der er nogle ting, man vil ændre på i sit liv. Men det er desværre ikke alt, der kan reddes med en tur til Bornholm. Nogle gange har man bare brug for at snakke med en, der kan lytte og ved noget om stress og depression. Det er desværre meget udbredt i vores samfund i dag.  Det er altid en god idé med en sommerferie til Bornholm, men hvis dit humør går dig meget på, og du har mange bekymringer, så snak med en professionel psykolog og få hjælp til at få det godt igen: https://www.psykologoesterbro.dk/.

psykolog