aazz11

Ingen tvivl om, at Bornholm er en af Danmarks smukkeste egne. På en varm sommerdag føler man sig nærmest som turist på en fjern sydhavsø. Naturen er anderledes, oplevelserne minder ikke om dem du finder på det danske fastland og befolkningen har den der særlige charme, som du kun finder på Bornholm. Kort sagt, så er Bornholm en destination for store oplevelser, nærhed og hygge.

Østersøens perle

Bornholm har det hele. Her finder du smukke vandreture, hvor kig til havet kommer til at tage pusten helt fra dig. Du finder også smukke strande, både sandstrande og steder hvor klipperne går direkte i havet og danner rammer for en smuk badetur.

Små byer fordelt hele vejen rundt om Bornholm og midt på øen gør det hyggeligt at cykle rundt på øen og opleve den charme, som man finder over alt. Ekkodalen er bestemt også et besøg værd, ligesom rokkestenen og Dueodde er smukke destinationer og sjove at opleve, når man besøger Bornholm.

Sidst men ikke mindst, så finder man her også de helt store turistdestinationer som for eksempel Hammershus eller rundkirken Østerlars. Sidstnævnte danner ramme omkring myterne med tempelridderne og er spændende at besøge.

Bornholm_rundkirke

Lille Per elskede øen

Har man ikke allerede besøgt øen, så kender mange sikkert Bornholm fra film og tv. Ikke mindst Lille Per på Bornholm, hvor de synger lystigt om Bornholms smukke piger og hvor drengen og hans familie går på opdagelse rundt omkring på hele øen.

Den charme, som man finder og oplever på film, er ikke fjern når man selv besøger stedet og oplever den gæstfrihed, som der er at finde overalt på Bornholm den dag i dag også.

Lån til dit ophold

Ønsker du at besøge Bornholm, men synes du at økonomien stopper dig lidt, så tøv ikke. Besøg sms lån hurtigt og læs om de gode muligheder som her findes for at få råd til livets små og store oplevelser og goder. Bornholm er spækket med fristelser og det er bestemt ikke et sted, som du har lyst til at gå glip af at besøge, på grund af økonomi.

Få råd til de ekstra oplevelser

Det er super vigtigt at give sig selv lov til at opleve her i livet. Det handler om at huske på, at vi kun er her den ene gang og at vi derfor skal udnytte det til fulde. Vil du gerne finde hjælp til et lille kviklån, så kan du klikke her og læse mere om de fordele, som du får ved at tage et lån.

Bornholm_havn

Spis sild til

Bornholm er lig med røgerier og ikke mindst lækkerier rundt om et hvert hjørne. Snyd ikke dig selv for at smage specialiteten sol over Gudhjem. Her får du røget sild, æggeblomme og andet tilbehør på rugbrød. Nyd den i solen med en kold Svanekeøl. Andre specialiteter at nævne fra Bornholm er sild lavet på den lille ø Christiansø.

Her har Christiansø pigen produceret sild i generationer og laver nogle af de lækreste fisk i lage. Er man i øvrigt på Bornholm i en længere periode, så er Christiansø et oplagt udflugtsmål. Her finder du en lille ø, som tidligere dannede forsvarsværk mod øst, men som nu er et utroligt hyggeligt lille sted med charme i overflod. Øen er en del af en lille gruppe øer kaldet Ertholmene.