aazz11

En smuk og dejlig ferie til Bornholm bliver kun bedre af, at I har hele familien med. Det er så ærgerligt, når man ikke er alle sammen samlet. 

Det er selvfølgelig en masse historier i vente så, men det er bare sjovere, hvis man oplever dem sammen. Og det kan I gøre på Bornholm, og det kan I gøre med en smart løsning. 

Det hjælper også en del, at Bornholm ikke bare er en dejlig ferieø, men også en dejlige familieø. Den kan nemlig tilbyde attraktioner og aktiviteter, der er sjovere for alle i familien. 

Baby

Din baby skal ikke gøre dig handikappet

Hvis du føler, at du bliver en smule handikappet af at have en baby med over det hele. Kunne det være, du skulle købe sutteflaske og andre produkter fra MAM. Hos MamaMilla finder du en masse lækre produkter. Køb for eksempel en bærejakke. Med en bærejakke er det nemmere at komme rundt de steder, hvor en klapvogn eller barnevogn ikke lige er så praktisk. Det kunne være alle mulige steder: stranden, restauranten, campingpladsen osv. 

En smart bærejakke gør enhver ferie meget nemmere. 

Desuden vil en baby passe perfekt på en cykel, hvor I så kan trille rund på hele øen. Tænk nogle oplevelser at have med sig, fra man var helt spæd. At sidde på cyklen og suse gennem det bornholmske landskab. 

Det vil i sandhed være en fryd, og det vil det også være, hvis der er nogle lidt ældre med. 

Desuden er der mange børnefamilien på familieøen, mange familie, der står i præcis samme situation som dig. De vil more sig med hinanden og deres børn, og de vil gerne slappe af. 

Det er meget nemmere og sjovere, når man er to, men det er sandelig også meget nemmere, når man er mange flere.

En stor baby skal selvfølgelig også med

Og lige netop mange flere er nok noget, som de lidt større børn er meget glade for. 

Det kan hurtigt gå op i babysnak, sutteflaske og skiften ble, når det er ferie med mor, far, baby og andre babyfamilier. Så heldigvis er der, ikke bare mange andre børn, men også mange faciliteter, de store børn kan bruge. 

Det kunne være hoppeborgen, der skal have et skud. Det kunne være mange forskellige ting, som dine børn ville for glæde af. 

Måske skal I se Jons Kapel. Måske skal vi dase ved stranden. Måske skal I bare nyde vejret med en forfriskning og noget lækkert mad. Det hele kan man få på Bornholm.

Familie

Brug øens mange familiemuligheder

De mange familiemuligheder springer en i øjnene, lige fra man træder af færgen eller flyet. 

Der er cykelture, vandring, badeland, hoppeland, minigolf. Alt hvad man kunne drømme om i et ferieland og mere til. 

I kan tage ud at snorkle – på skift – I kan ud og høre musik alle sammen. Måske kan babyen larme mere end musikken, det er da et forsøg værd. 

Der er uendelig mange muligheder på Bornholm for hele familien. Så spark jer selv afsted, og kom derover, før det bliver for sent. I kan nemlig sagtens nå det endnu.